Новата снаха на Катерина Евро, моделката Ивелина Чоева, най-после превзе къщата ѝ в Кокаляне, която дълго време бе забранена за нея територия заради любимката на актрисата и майка на внучка ѝ - Таня Тончева, пише "Пик". Това се случи на рождения ден на звездата от "Оркестър без име". Катето навъртя 65 години на 1 септември, но почерпи най-близките си приятели на градинско парти през уикенда. Направи впечатление, че от празненството отсъстват Тончева и малкото Кате.

Преди няколко седмици Сашко Кадиев се щракна и с двете си жени, за да демонстрира, че Таня и Ивелина са в отлични отношения. Със сигурност Таня и дъщеря ѝ са били в София, тъй като на 1 септември внучката на Катето Евро тръгна на училище в първи клас. С трампата в кревата на сина си актрисата не бе много съгласна, тъй като тя е издигнала на пиeдестал любимата си снаха Таня и дори след раздялата ѝ с Кадиев танцьорката остана да живее в Кокаляне.

Въпреки че нейната наследничка присъства на партито за рождения ден на Евро и прегръдката помежду им на видеата в социалните мрежи на актрисата, пак не е сигурно дали Катето вече е приела напълно новата си снаха. Тъй като е възможно синът ѝ да я е поставил пред свършен факт, информирайки я, че ще уважи тържеството в компанията на Чоева.