Певицата Люси Дяковска е отново на крилете на любовта, като щастието й се дължи на германка, която все още е омъжена и има дете.

Това обаче не пречело на сериозните им отношения, като мъжът на въпросната дама нямал нищо против лесбийските потребности на жена си, разкриха историята сигурни източници, пише „Всеки ден". В момента новата любов на рижавата изпълнителка й е дошла на гости, тъй като звездата от женската група „Ноу Ейнджълс"си е в България.

Двете дами са забелязани да се разхождат по столичния булевард „Витошка" хванати за ръце. Лесбо двойката е разхождала кученцето на певицата, но същевременно не си е спестила интимниченето.

„От отношението им една към друга - прегръдки и целувки, стана ясно, че Люси и спътницата й са не просто приятелки, но са си и много по-близки", коментираха столичани, станали свидетели на любовните трепети между двете дами. Плевенчанката дори е запознала новото си гадже с родителите й, твърдят осведомени.

„След като прежали напълно бившата си Камелия, тя се престраши да обяви официално новата си връзка пред родителите си", коментира източник. „Много е щастлива с новата си приятелка, чувства се като преродена. Разбират се отлично и дори заедно се грижат за детето й", казва още информаторът ни.

Певицата и блондинката Камелия Веселинова имаха 3-годишна връзка. Тя приключи заради намесата на щерката на Данчето Христова - Ивана, която оплете в мрежите си миловидната приятелка на Дяковска.