Танцьорката Мартина Джорджевич e новата избраница на Слави Трифонов.

Това се тиражира от няколко седмици и новината е доказана с папарашки кадри, които обиколиха всички медии, пише bliasak.bg.

Запознати издават, че блондинката буквално била вманиачена по него и правела всичко възможно, за да привлече вниманието му.

Мартина не пропускала предаване на Трифонов и наблюдавала на живо в студиото почти през вечер лайфовете му от първия ред.

В миналото тя дори имала връзка с един от сценаристите на шоуто – Светльо Митев. Точно така хубавицата си проправила път към сърцето на Трифонов. Бавно и упорито тя се присламчвала към водещия, въпреки че по това време имала отношения с неговия подчинен.

Още едно доказателство за вманиачаването на Джорджевич по Слави е и нейната facebook страница, в която хубавицата не спира да пуска публикации, свързани с шоумена.

Мацката явно иска всичките й приятели да знаят, че е близка с него и екипа му, както и че е присъствала не само на концерта им, но и на репетицията преди него.

Мартина е публикувала постове с клипове и снимки от събитието почти на всеки 10 минути, които разбира се, са придружени и от текстови послания. Дали обаче споделените думи са насочени към Трифонов, или не, тя така и не уточнява.