Жената до чалгаря Слави Трифонов в последните пет години е младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич. Блондинката от смесен брак явно е усвоила мутренското поведение на покровителя си и не се свени да демонстрира живот на метреса в социалните мрежи. От фотосите на Мартина се вижда, че редовно посещава ресторанти, кафенета и сладкарници въоръжена до зъби.

Освен това позира с автомат в ръка. 25 години по-младата от 54-годишния учиндолец блондинка не се притеснява да се появява на публични оживени места с ножове за по 2000 лв. и нагоре. Още по-скандално е, че нахаканата Мартина не е просто носи хладно оръжие в чантата си, а най-демонстративно го поставя на масата до чашата с кафе и парчето десерт.

Според запознати скъпите ножове Джорджевич получава под формата на подаръци. Откакто е с Дългия, Джорджевич не работи. По негово настояване е прекратила стажа си в елитен столичен фитнес, където се запознали и вече посещавала залата като клиент. Сменила приятелския си кръг и живеела като птица в клетка.

Единствено с майката си обикаляли престижни софийски ресторанти за сметка на Трифонов, пише Ретро. Саможертвата обаче си заслужава защото скъпите подаръци на закъснели и съвсем не се свеждали до повече джобни пари за харчене, букети и маркови дрехи. Наскоро Мартина яхна луксозна лимузина Mercedes.