Новата Мис Плеймейт Жанета Осипова все по-често я бъркат с фолк певицата Кати заради сходната им визия. Двете дами са направо като две капки вода, коментират в светските среди. 

Актуалната плейбойка обаче изобщо не й допада да я сравняват с ретро фурията, която преди доста години нашумя с хита си "Волна пеперуда", научи HotNews. "Как ще приличам на нея, това е голяма обида!", възмущавала се Жанета, която по-скоро се причислявала към моделските среди. 

Три пъти чупили носа на новата плеймейт

Жанета Осипова

В същото време за Осипова се говори, че е олицетворение на съвременната пластична хирургия. Блондинката е усъвършенствала външния си вид след серия от корекции както по лицето, така и по тялото. Дали обаче тези интервенции не са я направили двойничка на Кати? Приликите им са поразителни - вижте сами!

Плеймейтката преди операциите.

Преди пластиките плеймейтката е имала доста по-различна форма на носа, с лека гърбица. По думите на плеймейтката обаче ринопластиките се наложили не от суета, а след като ревниви жени два пъти й чупили носа. Видно е и че скулите й не са били толкова подчертани и повдигнати, а устните й са били два пъти по-тънки. За тези корекции Жанета няма обяснение.