Новото лице на спорта по Би Ти Ви Флорина Иванова има успяло и заможно гадже за ужас на мъжката част на зрителите. Брюнетката, която се присъедини към екипа на първата частна телевизия преди дни разказа, че избраникът й се труди като финансов специалист в ИТ-фирма и е „прекрасен”. Младата дама, която се изявяваше като лице на телевизия БиТ на Сашо Диков идва на мястото на Елена Яръмова. Тя и колоритният бивш спортен журналист Алекси Сокачев очаква второ дете.
Водещата на спортните новини по Би Ти Ви вече е излязла в майчинство.


Това ще бъде второ дете в семейството. Яръмова и Сокачев вече имат момиченце на 9 години, което отдавна ги молело и за братче, и за сестриче. Сега било на върха на щастието, че най-накрая мечтата му ще с осъществи, писа „Уикенд“. До раждането има още доста време, но майката е предпочела да остане вкъщи и да си почива, вместо да се товари с излишна работа. Това решение тя взела, след като се посъветвала с лекаря, който следи бременността ѝ. Според него, стресът от новинарската работа, тичането по спортни събития и постоянното висене пред компютрите в нюзрума на телевизията не са полезни за бебето, което е на път.


Основният проблем обаче били нервите, хвърляни ежедневно в общата работа с другата водеща на спорта – Николета Маданска, която от години спи с шефа на новините Венелин Петков. Публична тайна е, че именно стройната блондинка е била в основата на уволнението на Алекси Сокачев от телевизията преди 2 години. Обявеният за „класик” в бранша коментатор направи фурор с виковете си: „Моци, Моци!”, след като румънецът спаси две дузпи за Лудогорец и с това класира отбора за груповата фаза на Шампионска лига.


Сокачев бе награден като най-атрактивен футболен коментатор, а малко след това – уволнен от Би Ти Ви. Половинката му Елена запази работата си, но се говори, че всеки ден в нюзрума за нея бил истински ад. Причината – конфликтът с колежката ѝ Николета, която колела и бесела в спортния отдел. До ден днешен бъдещата майка не можела да ѝ прости уволнението на мъжа си, а Маданска едва я понасяла и постоянно ѝ създавала проблеми.