Нови обвинения застигнаха Марая Кери. Според Стела Столпър, която изпълняваше ролята на нейн мениджър, звездата я тормозела сексуално и на всичкото отгоре не й е изплащала уговорените възнаграждения.

Столпър твърди, че Кери постоянно се е разхождала гола пред нея, но и е извършвала действия с открит сексуален характер в нейно присъствие. Другото обвинение е, че изпълнителката на "Honey" е уволнила неправомерно служителката си и не са ѝ били изплатени неустойките.

Бившият бодигард на хитовата изпълнителка също я съди за сексуално посегателство и за публично унижение, стана ясно в края на миналата година. Кери многократно обиждала бившия си охранител, Майкъл Анело, като го наричала скинар и нацист. Дори веднъж го подмамила да се качи в хотелската й стая, където тя го чакала по бельо. Бодигардът твърди, че Марая го накарала против волята му да остане в стаята й, но между тях не е имало сексуален контакт.

Наскоро величието на световната поп музика събра смелост и проговори по една от най-болезнените теми в живота й. 48-годишната певица разкри, че страда от биполярно разстройство тип 2. Диагнозата й е поставена през 2001 г., след като е приета в болница след психически срив. Звездата разкрива пред медиите, че винаги е живяла в отрицание и страх и често се е изолирала от света. Навярно тези проблеми оказват влияние и на отношенията й с хората, с които работи.