През изминалите дни една от обичаните певици на телевизия “Планета” - Татяна бе гост на меломаните в града под тепетата – Пловдив.

Голямата изненада на вечерта разбира се била самата певица, която се появила както винаги в пълния си блясък и атрактивност. Вечерта обаче била по-специална от всякога, защото на участието й бил и синът й с компания, които дошли да се забавляват под ритмите на хитовете на красивата и популярна майка на Наско. Много танци и незабравими спомени ще остави тази вечер в сърцето на Татяна, която с шеговит тон задала въпрос на Наско пред всички присъстващи какво се случва с общия му успех в училище, тъй като срока приключва и дали не е сгрешила че му е разрешила да се забавлява в късните часове. Самият той отговорил че всичко е наред, а последната му оформена оценка била 6-ца по български език.

В официалната си страница Татяна публикувала и колаж от вечерта, който предизвикал сериозна полемика сред почитателите й. Част от тях в първия момент си помислили, че има нов мъж до нея или че са брат и сестра, но впоследствие повечето изразили мнение, че всеки би си мечтал за такава майка.

Освен музикалните си ангажименти, изпълнителката, която наскоро взе приз за “Най-атрактивен изпълнител” разкри, че е в трескава подготовка на новата си песен. Засега Татяна не пожела да издаде подробности, а загадъчно сподели: “Очаквайте неочакваното винаги от мен”.

Източник и сн.: Planeta.tv