Проектът на MTV и канал „Никелодеон“ взриви всички очаквания за популярността на Дора, сдоби се с шест номинации и една награда „Еми“, а днес култовата анимационна героиня и нейните приятели владеят въображението на дечица от 3 до 9-годишна възраст по всички краища на света.

Книжките за будното момиченце са богато илюстрирани и преливат от забавни случки и интересни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Лъскавите стикери и картинки ангажират вниманието на дечицата, поощряват активността им и развиват творческия им усет.

Излязоха още две разкошни книжки от прочутата поредица за Дора Изследователката!

С тях най-любознателното момиченце в света ще помогне на малчуганите да научат азбуката и числата! Освен че ще могат да казват буквичките и да броят до 20, след това вашите палавници ще ви подложат на изпит.

Остава да видим кой колко букви и числа е научил!

Дора Изследователката
''Азбуката''



„Азбуката“ (32 стр., цена: 4.90 лв.) е страхотна книжка за невръстни, но будни дечица! С нея малчуганите не само ще се научат да казват азбуката, но ще участват в най-различни вълнуващи приключения! Накрая гордо ще демонстрират какво са научили. Занимателните изречения с буквички от азбуката са съпроводени с красиви илюстрации, игри и стикери. Защото с Дора се учи толкова лесно и забавно!

Дора Изследователката
''Числата''



„Числата“ (32 стр., цена: 4.90 лв.) е предназначена за всички малки всезнайковци, които искат да познават числата и да се забавляват от сърце! Моливчета и балони, ябълки и бонбони, футболни топки и морски звезди - с Дора и нейните приятели се брои толкова лесно и приятно! А кой ще помогне на учителката да напише на дъската вскички числа? Вашите малчугани ще се научат да броят, а накрая ще ви уверят, колко са горди с онова, което са запомнили.