Те са изключителни актьори и съблазнителни мъже, по които въздишат жените.

Вижте кои са секс символите на новото българско кино...

Деян Донков - освен като любим актьор от театралната сцена, Деян Донков изпълни главна роля в "Ако някой те обича" на Киран Коларов, описван като "притча за невъзможната любов".



Владо Карамазов - в последно време наред с ролите си на театралната сцена в постановките "Сирано дьо Бержерак", "Вишнева градина", "С любовта шега не бива", "Рибарят и неговата душа", "Идеалния мъж", "Балът на крадците", "Отело", "Казанова", Карамазов може да се похвали и с роля във филма "Адриана" с Петър Попзлатев.



Юлиян Вергов изпълнява главната мъжка роля в телевизионния сериал "Тя и той" по bTV. През 2010 година той се снима и в "Стъклен дом" в ролята на безскрупулния Николай, има роля и в хитовия "Мисия Лондон".



Калин Врачански - звездата от "Стъклен дом" е известен и с прозвището си "българския доктор Хаус".



Бойко Кръстанов - Любимият на всички тийнейджърки актьор от "Стъклен дом" е част от звездния състав във филма "HDSP: Лов на дребни хищници”.



Асен Блатечки - въпреки че напоследък секссимволът на родното кино се изявява освен на театралната сцена и на телевизионния екран в ролята на Чарли в "Стъклен дом", той все още не е доволен от кариерата си. Според него ролята му в "Шивачки" била еднопластова.



Явор Бахаров - актьорът от "Стъклен дом" се снима и в ролята на Сташ във филма "Тилт" - дебют в игралното кино на режисьора Виктор Чучков-син, копродукция с Германия.

Захари Бахаров - наскоро станалият татко актьор направи изключителни роли в "Дзифт" и "Love.net".



Ники Илиев - наред с натоварения снимачен процес за сериала "Забранена любов" Ники Илиев намери време и за развитие на другата си страст - режисурата. Той направи дебют в режисьорската кариера с филма "Кажи "Здравей" на татко!"

Източник: Blife.bg