Фолк певицата Мария се стреми да се отърси от чалга имиджа си. В старанието си да изглежда елегантна до новото си гадже, тя взе пример от мащехата му.

Гаджето на бившия депутат от ДПС Димитър Гущеров Диана разчита на по-изчистена визия. За да не остане по-назад Мария реши, че трябва да се спретне и да захвърли ексцентричните тоалети и разголващите деколтета.

Певицата иска да остави в историята провокативния си имидж и най-вероятно е поощрена от Християн Гущеров.

*Приятелката на Димитър Гущеров - Диана

Припомняме, че той сложи охрана на половинката си и й постави ултиматум да увеличи хонорара си и да намали участията си по чалготеките.

Депутатският син ревнува певицата и едва ли иска чуждите мъже да се взират втренчено в прелестите й, които преливаха от оскъдните й дрешки в миналото.

Наскоро Мария публикува в социалната мрежа снимки от новата си визия и стил. Фотосесията й пролет-лято 2012 бе със специално послание:

„Искам да благодаря на Йордан Петков, Фифи и Кирил Чалъков за страхотната работа която свършихме!!! Кадрите са първо за вас с много обич!“

Както вече писахме, тя се върна и към черния цвят на косата си.

„Чалгаджийка облечена като бизнес-дама?!“, недоумяват коментатори в нета, които не пропуснаха да се подиграят на мераците на Мария да се превърне изведнъж в нов човек, пише kliuki.bg.

Преди седмици гримьорът Мис Бони критикува певицата, че се е отдалечила от всички и се е превърнала в една жена с охрана, която иска да изглежда недостъпна. Той сигурно съжалява за думите си и се чувства гузен, защото бе един от първите, които направиха комплимент на певицата за новата й визия.

Вижте фотогалерия:

Мария - пролет-лято 2012 г.