Плеймейтката Ася Капчикова и определяният като двойник на куклата Кен - Илиян Илиев пуснаха истинска бомба с новината, че имат връзка.

Младата двойка се появи на светско събитие, където близостта им не остана незабелязана, а страстните им целувки в по-късните часове на нощта скандализираха всички.

Интимните им снимки, които качиха, в социалните мрежи съвсем разбуниха духовете. Влюбените дори бяха подбрали тоалетите си така, че да си подхождат.

Според мълвата двамата са заедно от пет месеца, още преди влизането на Ася в риалити формата "Фермата".



Злите езици обаче побързаха да развалят илюзията около любовта на двамата, като се появи слух, че Илиев кръшкал на Ася с друг мъж. Красавеца въртял двойна игра и освен Капчикова, в завивките му се въргалял успешен наш футболист, определян като една от надеждите, в родния футбол.

Илиян е печелил няколко национални и световни конкурса за красота, попадал е в чужди класации за модели. Японско списание го определи като един от моделите с най-симетрични лица, в света, а приликата му с куклата Кен беше отразена от най-четените световни таблоиди.

Освен професионален модел, младежът е и дипломиран актьор, което го прави изключително желан, в светските среди, а името му е забърквано в гей афери с едни от най-влиятелните мъже, в страната.