Новият любовник на Дарина Павлова е актьор и се казва Джулио Берути. Италианецът е едва на 29 години и е ясно като бял ден защо е с мадам Мулти. Заради парите!

Младият Джулио се държи като жиголо, приема с охота подаръците от Дарина, а единственото нещо, което ги свързва, е сексът.

Припомняме - миналата седмица медиите гръмнаха, че гаджето на Павлова е 31-годишният Сандро Рубини, който е нейно пресаташе. И най-непросветените обаче знаят, че той е гей и няма как да има връзка с Дарина.

С Джулио Дарина се запознава с Рим. По това време той си има красива сериозна приятелка, но бързо я зарязва, пленен от парите на Мадам Мулти, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.

„Случаят с Джулио е кристален, той се държи като жиголо. Нормално ли е да зареже приятелката си, която е на неговите години, и да се обвърже с жена, която може да му е майка? Тази връзка е безплодна – ясно е, че Дарина не може да роди от него. Свързва ги секса. Дарина получава младо здраво момче в леглото, а Джулио – материална стабилност и силен ритник нагоре за кариерата си”, злословят български емигранти в Италия.

Джулио Берути е познат и на българските зрители, които са го гледали по телевизията като Антонио в сериала „Дъщерята на Елиза" и като Джулио Бранчифорте в ''Ястребът и гълъбицата''. Сексапилът му не остана незабелязан от българските зрителки, които въздишат по него и сипят суперлативи във форуми в нета. В момента италианската тв „Рай уно" също излъчва сериал с негово участие, а с контактите на Дарина бъдещето му в киното изглежда безоблачно.

*Джулио в ''Ястребът и гълъбицата''