Деси Добрева има нов мъж до себе си, след като преживя тежък и болезнен развод!

Бившата вокалистка на Слави Трифонов и настоящото й гадже са толкова влюбени, че използват всяка възможност, за да се натискат страстно. Дори на магистралата...

Избраникът на талантливата певица е бивш съпруг на ТВ водещата Гергана Стоянова. Последната нашумя и като съветник в културното министерство, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

*Гергана Стоянова и Венелин Георгиев – преди да изневери с певицата

Операторът Венко Георгиев зарязал жена си и 7-годишния им син, защото хлътнал до уши по къдрокосата изпълнителка. Деси, която е по-млада от избраника си с 11 години, също луднала по него и дори се надявала той да й предложи брак.

Преди няколко дни варненката и любимият й отпрашиха заедно към морето. Докато пътуваха, певицата на няколко пъти спря автомобила в аварийната лента за кратки почивки и размяна на ласки. Слезли от колата, двамата с оператора се отдаваха на страстта си, без да им пука, че се превръщат в атракция за преминаващите край тях отпускари.

Венко не се свенеше да стиска дупето на Деси, докато тя го даряваше с целувки. В един момент той дори наведе глава и засмука с устни гърдата на русата красавица. Да им се чуди човек на смелостта! Операторът беше видимо наквасен, което вероятно обяснява прилива му на нежност към половинката.

„Haтиcĸaxa ce ĸaтo oтĸaчeни и нe caмo тoвa. Toй я цeлyвaшe дocyщ ĸaтo в poзoвитe филми, a пocлe извeднъж й дpъпнa дeĸoлтeтo нa пoтниĸa и зaпoчнa дa й cмyчe бaлĸoнитe. Oтвpaтитeлнo бeшe, зaщoтo тoвa ce paзигpa пocpeд бял дeн, a нaoĸoлo бeшe пълнo c aвтoмoбили, в ĸoитo пътyвaxa и дeцa – ĸaĸтo в нaшия cлyчaй“, paзĸaзвa възмyтeн cвидeтeл нa cлyчĸaтa.

Както е известно, Добрева е разведена от 3 години. От разпадналия се брак певицата има дъщеря Алена, която в момента е на 4. С бившия си, Мартин, певицата вдигна сватба през 2006-а. Първоначално връзката им беше за пример, но след раждането на щерка им отношенията охладняха. Проблемите дойдоха заради финансовата неравнопоставеност на съпрузите – за издръжката на семейството се грижеше предимно Деси.

*За кратко Венелин се навърташе и около сладката Поли Генова