Яростен ревнивец се оказа новото гадже на Ася Капчикова. Половинката на плеймейтката и забранява неща, които бившата на Криско обожава да прави. Новият на силиконката не одобрява палавите й снимки в социалните мрежи. Гаджето на Капчикова не желае всички да точат лиги по сочните форми на плеймейтката. Затова я моли да спре да се показва дибидюс гола в интернет.

Откакто връзката им става още по-сериозна, Ася вече не споделя кадри, на които показва сочни форми и апетитното си дупе. Тя промени коренно начина си на живот. Прави го в името на любовта. След няколко неуспешни връзки бръмчалката най-накрая откри точната за нея половинка. Още преди да настане карантината сексапилната блондинка спира с излизанията по нощни заведения и купони до зори. Мъжът до Ася е с няколко години по-възрастен. Той не обича шумни места, а предпочита да стои вкъщи и да почива.

Първоначално на Ася й е трудно да води улегнал начин на живот, но намира занимания, с които да се разсейва.Тя намери утеха в кухнята и вече е Мастър шеф. Плеймейтката е истинска фурия край печката. Ася и мъжът до нея са заедно повече от половин година, въпреки това Капчикова продължава да го крие. Според слуховете човекът до нея не иска да се показва на публични места пише „България днес”.

снимка:инстаграм ася капчикова