Новият любим на блондинката, която се слави с най-големия бюст в България - Кристин Каменова отправи люти заплахи към бившата си половинка след разкрития на Trafficnews.bg. Това се случи, след като жената реши публично да съобщи, че той всъщност има дъщеря, която не е виждал от 1 година и не се грижи за нея нито финансово, нито чисто по бащински. Иван Благов Георгиев, който фигурира в социалните мрежи под името Иван Белински пише в съобщения, че тръгва за Пловдив, откъдето е бившата му, за да й откъсне главата.


От думите му става ясно, че Кристин Каменова също няма да остане по-назад и тя също ще бие въпросната дама. Майката на детето на Иван споделя, че освен към нея, заплахи вече има отправени и към нейните родители. Тя вече се е обърнала към полицията, а ще сезира и прокуратурата. Всъщност името на мускулестия мачо, който във Фейсбук фигурира под името Иван Белински, е Иван Благов Георгиев и родом е от Нова Махала. Майката на дъщеря му, която в момента е на 1 година твърди, че той не е никакъв борец, нито има пари, а работи като охрана в столичен клуб и напълно е забравил за факта, че е баща.


"Гледам дъщеря си напълно сама и едвам свързвам двата края. Иван не е дал нито стотинка за детето си, а последната една година дори е забравил за съществуването й! С него бяхме заедно 3 години, а след това се роди дъщеря ни. Когато разбрах що за човек е го изгоних и сега съм възмутена от случващото се. Аз не фигурирам в приятелите му във Фейсбук, но намерих начин и му писах. Попитах го как може да твърди, че няма дете, при положение, че дори има снимки с дъщеря си в медийното пространство? Що за наглост? Всъщност, вместо адекватен отговорих аз получих редица заплахи, коя от коя по цветущи.

Казах му, че ще се погрижа написаното от него да излезе наяве и явно там бе грешката ми. След минути той смекчи тона, като дори започна да твърди, че ме обича! Не отричам, че е искал да вижда дъщеря си, но аз не съм я давала, тъй като уговорката винаги беше, че работи нощни смени и ще я остави да спи при поредната, с която е в момента. Разбира се, аз не мога да си раздавам детето наляво и надясно. Днес дори ми писа и новата му изгора Кристин, за да я изведат на разходка. Категорично им отказах! Дори ще го осъдя, ако трябва!" - разказва пред Trafficnews.bg майката на детето на Иван.