Любимият български актьор Калин Врачански гостува в "Здравей, България" с една от екранните му партньорки Доротея Толева, където издадоха интересни факти около героите си, снимките и сюжета на криминалната комедия "Господин Х и морето". Двамата разкриха, че в сериала ще видим и няколко много забавни и талантливи деца, с които е било истинско предизвикателство да работят.


"Действието се развива в морската ни столица, а сюжетът разказва историята на един чаровен и комбинативен измамник, който обаче е и много самотен. След голям удар той се скрива във Варна под самоличността на учителя г-н Деян Христов, но когато отива там, се оказва, че трябва да остане повече време", сподели за героя си Калин Врачански.


"Моята героиня - Виктория Кънчева - е потисната жена, която пропагандира независимост, феминизъм, но всъщност страда от обратното. Тя е жена, която през повечето време си стои вкъщи, функция е на мъжа си и опитва по някакъв начин да компенсира това чрез социални активности," разказа Доротея Толева.

Освен доказани имена, сред които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, ще видим и млади таланти като Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева.
Не пропускайте началото на най-новия български сериал - на 1 март, петък, от 20.00 ч.