Големи емоции бушували около избора за ментор в "Гласът на България" сред представителите на попфолка. Източници на HotNews издават, че тази година преди Галена за стола на предаването са канили Преслава, но тъй като тя отказала, стигнали до бързи преговори с конкурентката й.

Запознати издават, че изпълнителката на "Пак ли" дори не се е явявала на кастинга, през който са минали например Любо Киров и Дара, които цели два пъти са оферирани за жури преди да си стиснат ръцете с продуцентите. Затова пък изборът на Галена бил подкрепен и от наличието на спонсори, които да спонсорират продукцията, коментират в средите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

При вчерашното си гостуване в "Преди обед", звездата на "Пайнер" изтъкна, че е била канена цели пет пъти за стола на "Гласът". Това нейно твърдение обаче било силно преувеличено, възмутиха се колеги на фурията. "Излиза, че всяка година търсят заместник на Камелия, но така и не намират. Недопустимо е да хвърляш такива изречения и да засягаш тези, които са били по-рано в това шоу и то с лъжи", коментират изказванията й. Галя Динята хвърли бомбата и с високото си самочувствие, казвайки, че тя е певицата с най-много гледания в YouTube. "Нека да извади статистиката, от къде са гледанията й и тогава да тръби колко е велика. С купуване на гледания, всички може да са номер едно", коментират по форумите.

След обявяването на Галена като ментор в "Гласът на България" масово се появиха неодобрения на избора на продуцентите. "Явно в днешно време е много важно да си най-гледания изпълнител в YouTube. За сметка на концертите, които би трябвало да са най-важни за един артист, все пак там събираш твоята публика и показваш твоето собствено шоу с музика на живо, така се доказваш", пишат в интернет.

Галена и Дара са наравно хейтвани за предстоящото им амплоа. Според публиката двете не могат да вържат три изречения в смисъл, а ще коментират младите таланти в ролята на професионалисти. "Първо да се научат да говорят, а след това да ходят да стават ментори", плюят ги в страницата на Гласът в социалната мрежа.