Както писахме преди броени дни скандалната пловдивчанка Джулиана Гани за пореден път легна под ножа. Макар пластичните операции да всяват смут в обществеността, тя няма никакво намерение да козирува на чуждото мнение.

Преди няколко дни русата секс бомба замина със съпруга си Станимир за Германия, където оперира за пореден път носа си. За операцията писахме ето ! От сигурни източници bglife.bg научихa, че този път Гани се е бръкнала с голяма сума пари, тъй като искала най-добрия – докторът, който направил чипото носле на Ким Кардашиян.

Именно на нея иска да прилича нашата Джулка, която е готова на всичко за визията, за която мечтае от малка. „Искам да ми стане по-кукленски носът и няма да се спра, докато не постигна желаната визия“, категорична е тя.

Операцията е минала добре, но Джулиана изплака от болничното легло пред „Марица“, че този път много е боляло. Чака моментът, в който ще махне превръзката и ще спадне отокът, за да види дали най-накрая ще ходи с гордо вдигнала глава, или ще се наложи да планира нова пластична операция.