Музикант от легендарната група "Конкурент" трансформира чалгарката Гергана в секси рокаджийка. Китаристът Евгени Желязков акомпанира на блондинката по време на участието й в турския град Чорлу. Това става ясно от последната снимка на двамата, на която Евгени не крие близостта си с русото изкушение.

Голяма част от репертоара на апетитната фолкфурия вече е неузнаваем. Хитът "Губя те бавно" добива метъл привкус, макар Гергана да не изневерява на бляскавите фолкдоспехи. След Турция Гергана се е завръща ударно и с жица и на българската сцена, като миналата седмица заформя рок шоу със секси балет отново в компанията на китириста във варненския клуб "Истерия".

Познахте ли я?

Евгени Желязков и Гергана репетират заедно от няколко месеца, а из музикалните среди вече се шушука, че покрай работата са станали повече от приятели, пише "България Днес".



Гергана, която някак отстъпи встрани от светлините на прожекторите след раждането на дъщеря си, явно отново драпа за участия, но в доста по-стабилен жанр – поп рок. Братовчедката на брадъра Стойко Сакалиев все още прилича на кукла Барби като в зората на кариерата си. За да си проправи път към сърцата на рок феновете, ще трябва да поизправи буклите и да замени пайетите с малко кожа, критикуват имиджмейкъри.

Затова пък Желязков й гарантира точки в плюс. Той е и композитор, който стои зад музикалната част на анимационния сериал "Булгар". Записвал е с десетки звезди, сред които номинираният за "Грами" Стоян Янкулов - Стунджи, Теодосий Спасов, Васко Кръпката, Нели Петкова и други. Той е и един от менторите на Константин Белчев - синът на Мишо Белчев, а съвсем скоро ще акомпанира и на Георги Христов в хитовия му концерт.

"Преди да излезем да посвирим", хвали се с новата си компания Евгени Желязков в интернет, а Гергана сияе все така в рокля от пайети. Екстравагантният й стайлинг не предизвиква злобни коментари. Напротив! Старите рокаджии явно се радват на колаборацията с попфолка.

"Заграждай, тигре", съветват приятелите Евгени Желязков, който на своя страна споделя, че "фолкът е магия". Явно Гергана е "омагьосала" китариста, защото иначе връзка между двата музикални свята би била нереална. Чудо на чудесата или просто любов! Това е въпросът!