Валери Божинов има нова тръпка, заради която ще акостира отново в родината. Преди няколко дни футболистът разтрогна своя договор с италианския клуб „Пескара“. Контрактът изтичаше на 31-ви август, а Божигол ще се прибере по-рано. Близък приятел на Божинов загатна, че в живота му има нова любов. Голмайсторът вероятно ще се завърне в Левски, а това ще му позволи да посвети своето време извън тренировките на мистериозното момиче.

Другата причина за решението на Валери да се завърне у нас са децата му. Той прекара само две от последните шест години в България и пропусна безценни мигове от израстването на Валери-младши и Никол. През пролетта дъщерята на Николета Лозанова навърши 8. Първородният наследник става през септември на 14. Валери планира да заведе на море хлапетата, които рядко се събират заедно.

Въпреки новата си тръпка, Валери не пропуска да харесва снимките на Биляна Дол в социалните мрежи, но любовта между двойката вече е изстинала. Точно преди година Дол заяви, че Божинов й изневерява и това е причината за раздялата им. Биляна също продължава да следи Валери в социалните мрежи въпреки раздялата.

Специално за „България Днес“ сръбкинята разкри, че двамата остават приятели. „Редовно се чуваме с Валери. Той е част от моя живот и винаги ще остане добър човек, но нашата история като партньори приключи“ - категорична е Биляна Дол. Ако се наложи винаги ще му помогна, както знам, че и той ще го направи за мен. Връзката ни беше опит и за двама ни. Приятелството е най-важното нещо в живота“.