Пиринско отново има свой представител в реалити формата “Big Brother” след благоевградчаните Александра Богданска и футболиста Даниел Златков. В новия проект “Most Wanted” влезе красивата Зорница Линдарева, която участваше и в изданието от 2015 г.
Всъщност малцина знаят, че Линдарева носи 50% македонска кръв, тъй като родовите корени на нейния баща са от село Ново Лески, община Хаджидимово, пише вестник "Струма". Димитър Линдарев е роден през 1949 г. в селото и е учил в едно от най-старите училища в областта – ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев. Впоследствие се е установил трайно в София, където има собствен бизнес, който дава възможност за доста разточителен живот на дъщеря му – бившата „Мис Екзотик Монте Карло 2010“.
Хората в района го познават като дружелюбен и сърдечен човек, който, за разлика от мнозина свои замогнали се „събратя“, не е забравил никого от близките и познатите си. Той използва всяка възможност, за да пътува до родния си край със съпругата си Виолета и с децата. Съучениците на Димитър Линдарев са категорични, че никога не ги е забравял и няма пропусната нито една випускна среща на гимназията.


Повторното влизане на Зорница Линдарева в “Биг Брадър” в Ново Лески се приема като своеобразен опит за реванш и начин тя да изчисти имиджа си, и този на семейството, който бе понакърнен през 2015 г., когато тя не се разделяше през седмиците, прекарани вътре, с чашата вино и направи доста изцепки, дори отнесе и шамар от мъжа на Жени Калканджиева – Тачо.