В новия сезон на „Под прикритие” влиза ново лице.

Златко Ечев ще си партнира със звездите от сериала – Михаил Билалов, Владо Пенев, Захари Бахаров и Ивайло Захариев. 27-годишният пловдивчанин стана любимец на зрителите и те го пратиха на върха на риалитито „Кастинг” по БНТ.

За последно Златко игра епизод от известния филм „Лавина”, в който Ваня Цветкова партнира на Васил Попилиев. В съвременния му вариант Ечев застана до Ирена Милянкова, която изигра фаталната Съни в сагата за Джаро, Иво, Мартин и Попов.

Той се оказа не само фаворит на зрителите, но и на продуцента на „Под прикритие” Димитър Митовски, който бе гост на лайфа.

След като станаха ясни резултатите, известният бг режисьор каза, че неговият избор съвпада с този на зрителите и одобрява Златко като ново лице за кримката. Митовски уточни, че засега не знае каква роля ще му повери, тъй като е изчаквал да види кой точно ще спечели състезанието, за да се вмъкне после сполучливо като типаж в сценария.

Не е ясно дали маестрото на бг сериалите ще даде на Златко да влезе в отбора на лошите момчета, или пък ще стане подкрепа на доброто ченге Попов.

Захари Бахаров също приветства новия си колега и му напомни, че „Под прикритие” е сериал, в който хората мрат като мухи. Така че от Златко зависи колко дълго ще живее на екран.

Фаворитка на журито очевидно бе и Наталия Цекова от село Лесново, за която дори и най-критичният в журито, операторът Емил Христов нямаше особени забележки към играта, а Цветана Манева пък открито я похвали. За нея както и за останалите участници остава надеждата, че наистина ще влязат в кинорегистъра, и то не само на БНТ и ще бъдат забелязани от режисьорите.