Новото поп фолк трио е Теди Александрова, Роксана и Мария Петрова.

Това стана ясно броени дни след като изпълнителката на "Белег на съдбата" съобщи, че една от предстоящите й песни ще бъде съвместно парче с други две изпълнителки от "Пайнер".

Теди разкри, че по мелодията вече работи Велислав Драганински, на когото трите са поръчали да направи бързо, купонджийско парче. Все още не е уточнено кой ще е автор на текста, но Роксана много държи римите да са от Мариета Ангелова. "Не искам да казвам конкретни срокове кога ще бъде готова песента, но идеята ни е да я пуснем в началото на лятото" - сподели още Александрова.

*Мария Петрова

За феновете не бе никак трудно да се досетят кои ще са сценичните партньорки в новосформираното трио, тъй като Теди разкри при гостуването си в "Открит микрофон", че трите са си много близки, а и са коментирали тази идея.

Междувременно в поредни два броя на "Фолкмаратон" зрителите на телевизия "Планета" пък ще могат да видят Роксана и Теди Александрова в нова светлина - като водещи на предаването. Първа в това амплоа ще влезе носителката на приза "Най-прогресиращ изпълнител на 2012 година", а нейни гости ще са Мария Петрова и Теди. В следващия брой Константин ще отговаря на въпросите на гласовитата блондинка.