Поп артистът и изпълнител Алек Сандър пусна новото си видео „RIDE“ и вече е в България за неговото представяне.

Мащабната продукция е снимана изцяло в София, видеото е изключително модерно с младежка визия, носи много лятно настроение и позитивен заряд за зрителите.

Във видеото ще видите как Алек Сандър се возя на всякакви превозни средства, събрани от цял свят: колела, мотори, коли, сегуей, скейтборд, самолет, че дори и комбайн. Това е изцяло продукция направена в България, гордее се изпълнителя и споделя, че режисьор е Bashmotion.

„Реших да снимам изцяло с български екип, всички танцьори в клипа са българи, декорите също са направени в страната ни. Всичко е "Made In Bulgaria”. Бях много скептичен в началото, защото като цяло клиповете които се правят тук - няма значение дали са поп фолк или поп - са доста сходни. Снимат се по един и същи начин, снимат едни и същи лица, прекалява се с корекциите. Исках да направя нещо, което да изглежда добре на световна сцена и мисля, че успяхме“, споделя Алек Сандър.

В „RIDE“ ще видите специалното участие на певицата Сантра, на приятелката и участничка от последния сезон на ВИП Брадър – очарователната Глория, както и топ модела Сара Сергей. Хореографията във видеото е дело на екзотични танцьори от “Masters of Disasters“, а уникално превъплащение прави и танцьорката Стефани Обадиару. За визията на изпълнителя се погрижи Гроздан Михайлов.

Седмица от стартирането на сингъла „RIDE“ той вече набира голям слушателски интерес в световните платформи за споделяне на музика. Екипът работил над песента са: музика Алек Сандър, текст Greg Scalera, aранжимент: Алек Сандър и Ник Томс.
Алек Сандър очаква много от БГ изпълнителите с които е работил през последните години да споделят новото му видео и да го подкрепят.