Актрисата Евелин Костова е новото попълнение в състава на журито в предстоящия сезон на „България търси талант“. Позната на зрителите от сериала „Съни Бийч“, както и от ролите си в киното и театъра, красавицата ще заеме един от четирите стола на журито шоуто за таланти. "Знам добре как се чувства човек, когато всички прожектори са насочени към него и какво е „да ти трепери под лъжичката“, споделя талантливата актриса.

„Ще дам всичко от себе, за да открием най-уникалния, цветен и неповторим талант на България в този нов сезон. Вълнувам се много, защото за първи път в живота си няма аз да съм на сцената, а ще стоя пред нея, а тази роля е много различна, отговорна и вероятно ще ми хареса много“, допълва още тя. В съседство на младата актриса, своето място в журито запазва не по-малко чаровната и със сигурност по-опитна на сцената и в живота, а и в „България търси талант“, актриса - Катето Евро. „Много я харесвам, с нея се комуникира много лесно и приятно. Отворена е към другите и е много естествена“, споделя Евелин за нея.

„България търси талант“, се завръща през пролетта в ефира с колоритни и забавни участници и не съвсем типичен и все още неподозиран пълен състав на журито. Снимките на новия сезон започват след броени дни, а от екипа обещават това да бъде най-веселото му издание до сега. Очертава се на сцената място да намерят всякакви варианти на таланти – неповторими, весели и откачени, невероятно смешни и абсолютно неочаквани. Актуална информация и видеоматериали за „България търси талант“ можете да откриете по всяко време на talаnt.btv.bg и социалните мрежи на шоуто.