Ново жури ще заеме съдийските места в четвъртия сезон на X Factor България.

„Както ви обещахме, в новото издание на шоуто ще има много изненади – първата от тях е журито, но далеч няма да спрем до тук“, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, загатвайки за новостите, които ще се случат.

Новата съдийска четворка, чието разкриване предстои съвсем скоро, ще включва едни от най-силните и популярни представители на българския шоубизнес. Кои ще бъдат имената, които ще определят кой от най-талантливите кандидати в страната притежава X Factor, ще стане ясно до дни.

Водещи на новия сезон на шоуто ще бъдат отново очарователните Алекс и Мария, които ще провокират и забавляват феновете на шоуто. Утвърденият тандем ще въвлича участниците в изненадващи ситуации и ще проследи пътя и най-емоционалните моменти на кандидатите към големия успех.

Заявилите участие за кастинг стават все повече, а нетърпението в градове – все по-голямо. Точно след две седмици екипът на X Factor ще посети 5 града в страната, за да открие най-добрите певци, които заслужават да станат част от новия сезон на предаването.

На 16 юли талантите на Велико Търново ще имат възможност да покажат най-доброто от себе си, като се представят в Гранд Хотел „Янтра“ между 9:00ч. и 19:00ч. Морската столица – Варна, ще бъде следващата дестинация на екипа, който ще очаква на 18 и 19 юли варненци във Фестивален и конгресен център от 9:00ч. до 19:00ч. Малко след това специалистите ще продължат към Бургас, където ще се срещнат със всички, заявили участие за кастинг, на 21 и 22 юли в хотел „Аква“.

Пловдив ще се изяви на 24 и 25 юли в Дом на културата „Борис Христов“, а София – 27, 28 и 29 юли, ще бъде не само последната точка на пътуването, но и последна възможност за всеки, който вярва, че е следващата голяма музикална звезда.

Градовете за кастинги на четвърти сезон на X Factor са:

Велико Търново – 16 юли – Гранд Хотел „Янтра“
Варна – 18 и 19 юли – Фестивален и конгресен център
Бургас – 21 и 22 юли – хотел „Аква“
София – 27, 28 и 29 юли

Кое ще бъде новото жури, което ще направлява развитието на участниците в четвърти сезон на X Factor? Кои професионалисти ще заемат четирите съдийски места и каква е тяхната формула за успех? – предстои да разберете съвсем скоро.