Кражбата на чисто новото БМВ на Златка Димитрова се оказа пълен фарс. Преди две седмици плеймейтката се оплака, че са й откраднали джипа и затова не може да гостува при Гала.

Сексапилната брюнетка дори поясни, че отива да подава жалба в полицията за откраднатото возило. В последствие стана ясно, че автомобилът нито е бил откраднат, нито има жалба.

Справка в регистъра на столична дирекция на МВР показала, че такъв случай въобще няма. Излиза, че едрогърдата брюнетка просто си е направила реклама.

Припомняме ви, че Златка твърдеше, че кражбата е станала сутринта, точно когато тръгвала към студиото за среща с Гала. Но пред дома си с ужас установила, че колата й я няма.

Самата Димитрова доста време се оплакваше из социалните мрежи, че автомобилът е личен подарък от последното й гадже. В последствие се успокои и дори заяви, че приятелят й Миро, ще й купи нова кола, пише kliuki.bg.

Съседите й в столичния квартал ''Манастирски ливади'' пък твърдят, че така и не са видели плеймейтката да шофира БМВ. Те твърдят, че Златка открай време се вози на Рено, сглобено в Турция.