По-малката сестра на футболиста Валери Божинов – Михаела, която е дете от втория брак на майка им Пепа и бившия футболен национал Сашо Ангелов, получи лъскав черен Мерцедес от своя брат.

Михаела Ангелова винаги е твърдяла, че не желае да бъде поставяна вечно в сянката на Божинов и да е известна в публичното пространство като негова роднина. Въпреки това тя не пропуска повод да го похвали, че той е един от най-добрите хора, които тя познава.

Валери за пореден път демонстрира своя благ характер с жест, който тя никога няма да забрави – изненада с 13-години по-малката си сестричка с черен Мерцедес.

„Добре дошло, Черно Барби! Благодаря ти Валери Божинов“, написа 18-годишната девойка в социалните мрежи и представи фото на новото си возило.

В края на миналата година Михаела нашумя с благородната си постъпка – отряза дълго време пусканата си дълга коса, за да я дари за перуки за онкоболни жени.

Тази година Ангелова ще бъде абитуриентка и ще завърши спортното училище във Велико Търново, припомнят от ХотАрена.нет. След това мечтае да продължи образованието си в Италия, изучавайки психология. В добри отношения е и с двете бивши дами на Валери Божинов и майки на двете му деца – Николета и Алисия.