Светът на Боливуд е в шок, след като 24-годишната актриса Пратиша Банерджи е намерена мъртва,след като се е обесила в дома си в Мумбай, съобщи „Боливуд лайф”.

Пратиша стана популярна у нас с ролята на възрастната Ананди от сериала „Малката булка”. Хубавицата е намерена провиснала от тавана в хола на просторната си къща в град Кандинал. Закарана е в болница „Кокилабен”, но лекарите само са констатирали смъртта й. Говорителят на полицията в Мумбай Джананджау Кулкарни потвърди новина за смъртта на Пратиша.

В момента ченгетата се опитват да намерят приятеля на актрисата-актьора и продуцент Рахул Радж Синк, който напуснал болницата скоростно, след като лекарите му казали,че е мъртва. Според близки до Пратиша тя имала доста сериозен разговор на висок топ по телефона с него минути преди да си сложи въжето. Възможно е в този разговор той да я е зарязал, или да е казал ,че ще е сгодил за друга.



Хубавицата смятала да се омъжи за Синк след няколко месеца- двамата планирали и сватбеното тържество.

Полицията е получила сведения от близки на актрисата ,че тя е била особено депресирана в последните шест месеца от връзката си с Радж и доста често посягала към успокоителните. И не е пускала нито една негова снимка в профила си в Instagram, където иначе пускала снимки през 15 минути.