Помните ли Жасмина Тошкова от „Сделка или не“? Блондинката, която бе асистентка на водещия Румен Луканов, спря да се показва на малкия екран след като свалиха предаването от ефир. Днес Жаси е трудна за разпознаване и от предишното й лице няма и помен.

Амбициозната мадама се е подложила на редица интервенции за разкрасяване, както и изцяло е ремонтирала усмивката си. На външен вид Жаси няма нищо общо с визията си от времето, в което се появяваше всяка делнична вечер по Нова тв. Асистентката на Румен Луканов се омъжи за милионера Ариф Маджид, който държи лиценза за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба „Nordsee” и „Дънкин Донътс“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@jasminnemajid)

Блондинката роди от сириеца 3 деца. През 2014-та се появи първият им наследник - син, кръстен на дядото Заки. Малко след това Тошкова отново забременя, но тогава роди момиче. Пред 2015-та бившата асистентка на Румен Луканов пак стана майка на момиченце. Семейство Маджид живеят в огромен палат в полите на Витоша. Тошкова претърпя пълна промяна именно след срещата си с Ариф. Тя има силикон в бюста, сочни устни, двойни на тези, които имаше по рождение, „пипнати” скули, нови зъби, брадичка, дръпнати очи, доста филъри и ботокс. Блондинката е пристрастена към фитнеса и не минава ден, през който да не изкара поне два часа в залата, издават запознати. Освен към спорта, съпругата на богаташа вече е вманиачена и към корекциите, пише Уикенд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@jasminnemajid)


„Може би така се опитва да задържи вниманието на Ариф, който приятелите наричат Хари. Не е тайна, че той както повечето араби, обича да поглежда и извън брачното ложе”, коментират злъчно от обкръжението на моделката, която сега се изявява като инфлуенсърка и бизнесдама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@jasminnemajid)


Преди няколко години се заговори за изневерите на Маджид, които Жаси спипала на калъп с други жени цели 3 пъти, но решила да търпи и да си затваря очите в името на общото благо. Двамата са заедно от 7-8 години и докато сириецът я държал доста изкъсо и ограничил дори срещите й с приятелки, той самият редовно разнообразявал интимния си живот, твърдят запознати.