Риалити фурията Джулиана Гани и мъжът й Илиян използват на макс популярността си в социалната мрежа, за да ядат и на аванта по ресторанти, като не се свенят да напоръчват храна колкото им душа иска т.е. за двама, но като за петима. 

Двойката очевидно следва популярната фраза - "Очи пълни, ръце празни", тъй като напоследък са абонирани за безплатно хранене в популярен софийски ресторант, ориентиран към италианската кухня, където ги гощават обилно без да плащат и стотинка. В няколко сторита, Илиян и Джулката показват какво са си поръчали, като не крият, че на това място са всяка вечер и феновете им не случайно могат да ги открият тук. Директната реклама предполага, защо и толкова много е отрупана масата им с видимо вкусни блюда.

"Топ!", апетитно нагъва и отбелязва Илиян в стори, а Джулката го пита "Какво е това?! и след това си отговаря сама, изброявайки прошуто и най-различни видове салами и сирена. След това продължава: "Това изглежда толкова вкусно, че почти свърши - патладжан с доматен сос и моцарела. Това е бру-тал-нооо! Тук такива неща правят, че ви е бедна фантазията", алармира блондито и след това се опитва уж да посече апетита на любимия си с: "Ма, стига си ял, бе!" След това показва още поне пет чинии с храна и задава нахално въпрос към сервитьорката: "А, не носите ли и нещо друго да замезим още повече?!". Стъписана от лакомията им, обслужващата ги жена отсича: "Очаквате още?", а Гани пак на нейното: "Просто ние ще опустошим всичко това много бързо и със сигурност ще си поръчаме още нещо".

Силиконката и фитнес гуруто обилно си похапват, но очеивидно това не им пречи на фигурите, защото типично по български - щом е на аватнта, ядем на корем, коментират тежките им летни вечери, показвани в социалната мрежа. "Тези двамата ядат като разпрани или поне Илиян. Жена му май само снима и пази форма, но не се знае като остави телефона как опустошава чиниите", през смях обсъждат младата двойка.