Детето чудо Дивна се появява в ефир с все по-предизвикателна визия.

Тя е най-младата представителка на журито в предаването „Големите надежди". Тъй като 16-годишната изпълнителка на практика трябва да оценява певческите умения на деца, приблизително на нейната възраст, се налагало стилистите да я направят малко „по-голяма", за да има повече авторитет, пише ''Всеки ден''.

Гимназистката, която до Веселин Маринов изглежда още по-малка, по нареждане на продуцентите ходи с тежък грим, ярко червило и прическа като на изкусна жрица.

Макар и визията на момичето да напомня повече на малолетна проститутка, гримирана така, че да изглежда поне на 18 години, стилистите изглежда не виждат нищо нередно в това. Дивна освен това е преминала и през обучение как да се държи пред камерите, така че детското в нея да не напира много и да се изказва като компетентно жури.

Резултатът обаче е колкото комичен, толкова и трагичен, защото, вместо тя да играе ролята на доброто ченге в журито и да помага на връстниците си, тя се прави на двойно по-възрастна, смятат зрители на предаването.

„От едно добро и жизнерадостно дете направиха завършена кифла", коментират възмутени почитатели на детето чудо, което буквално израсна пред телевизионните камери.