Звездата от „Под прикритие" и мъжът й - бизнесменът Румен Станчев, са били обрани около 20 часа, докато са били в дома си. На всичкото отгоре в дома е имало и жива охрана!

Семейството е в потрес от случилото се, но отказа коментар пред медиите. Крадците нахлули в къщата, без да вдигат шум в дома им, докато чорбаджиите вечеряли семейно заедно с четирите си деца. Без да разберат какво се случва, домакините били ошушкани из основи. Изчезнали са много скъпи предмети, сред които 4 часовника за по 15 бона всеки, бижута, колекционерски картини и голяма сума пари от разбития на място сейф. В момента полицията води разследване, като една от версиите, върху които се работи, е обирът да е извършен от крадци алпинисти.

Бандата е успяла да надхитри двама от охранителите на семейството. По това време те са били на пост, но не са усетили изобщо да се случва нещо нередно в дома. Явно обирджиите са действали супер гъвкаво, придвижвайки се по стените на къщата чрез въжета. Така, докато Койна, мъжът й и децата им са се хранели в трапезарията на първия етаж, зулумът се е случил в останалите помещения на тузарската им къща.

Цяла Бояна е потресена от инцидента. Комшии на актрисата не могат да повярват на случилото се и тръпнат от страх да не станат жертви и те. „Как е възможно да ги оберат, докато са на масата?! Чували сме за случаи, в които крадците действат, докато стопаните спят, но този път това е върхът на наглостта. Добре че някое от децата им в този момент не се е появило на мястото на инцидента", възмущават се съкварталци на известното семейство, пише Всеки ден.

Предполага се, че Койна Русева и мъжът й са проверени по телефона от информатори на крадците. Иначе било невъзможно обирджиите да нахлуят точно в този момент в дома им и на спокойствие да си отмъкнат каквото им е трябвало, предполагат близки до фамилията.