Неизвестен засега крадец се вмъкна с гримьорната й, без да бъде забелязан от никого, и си прибра за спомен ценни нейни вещи, включително чанта, в която са били личната карта, паспорта и всичките й документи.

Откраднати са още компютър и фотоапарат.

Това е станало в четвъртък вечерта, докато латино дивата е била на сцената и е изнасяла своето шоу на стадион в Буенос Айрес. Концертът е бил част от своето световно турне на Дженифър „Dance Again”.

Заради болки в гърба часове преди грабежа й се беше наложило да прекара известно време в клиника.

Обран е бил и мениджърът на звездата Бени Медина. Останал без документи за самоличност, той не могъл да напусне страната.

За щастие, лицето на Джен е познато на всички, включително на граничните служители, така че тя нямаше проблеми поне с преминаването на границите и продължи своето турне.

Рано тази сутрин тя пристигна в Рио де Жанейро, Бразилия, където също й предстои концерт. Въпреки току-що преживените неприятности настроението й изглеждаше много добро.

На 18 ноември я очакваме и у нас. Планирано е първото й шоу в България да се проведе в зала „Арена Армеец”. Билетите вече са в продажба. Първият опит да я накарат да пее у нас беше през 2006г. Тогава обаче тя отмени цялото си пролетно турне и концертът беше отменен в последния момент.