Шокираща сутрин преживяха продуцентът Иван Христов и приятелката му Ирина.

Изключително нагли апаши проникнаха през нощта в дома на двойката и ги обраха, докато са в собствения си дом заедно с децата. Неизвестни бандити са нахлули в жилището на тв водещата и продуцента и са изнесли каквито могат вещи. През това време двамата спели спокойно, без да усетят нищо.

За наглия обир двойката разбрала сутринта, когато се събудили. Запознати разказват, че Ирина изпаднала в див ужас, след като разбрала, че крадците не само да обрали дома им, но са били и толкова близо до децата им. В момента двойката дава показания пред полицията и тепърва подробностите около случая ще се изясняват. За щастие по време на обира, освен липсващо имущество, пострадали няма, пишат от „БЛИЦ“.

Пристигналите на мястото на инцидента полицаи вече водят разследване срещу неизвестен извършител. Пострадалата двойка все още е в шок от случилото се и двамата не могат да повярват, че крадците са ги обрали, докато спят, пишат от kliuki.bg.

Това не е първият случай, в който известни личности стават жертва на нагли апаши. Преди две години жилището на журналистката от вестник „Труд“ Мира Радева също бе обрано и то докато тя и съпругът й гледат телевизия в съседната стая.