За пореден път жертва на обир стана фолкаджията Константин! През последните години апаши на няколко пъти влизаха му в дома му и отмъкваха ценни вещи. Той дори се принуди да си смени къщата, за да сложи край на прокобата. Но кражба отново го застигна. Коцето почива заедно с приятели и семейството си, когато се случва беда. Крадци отмъкват книгата му, докато той се препича на плажа.


"Безгранична е човешката наглост, ще пия валериан цял ден", изригна Коцето, като публикува в социалните мрежи яростен клип. Във видеото той разказва за обира и пита хората около него къде му е книгата. Обръща се дори към дъщеря си Марияна, която с недоумение го гледа и му обяснява, че не знае къде е четивото му. Самият Константин е объркан, че докато се е препичал, някой си е позволил да посегне на собствеността му.


Докато разказва за неприятната случка, фолкаджията прави чудовищна грешка. Той споделя, че му е откраднато произведението "Тютюн" на Димитър Талев. Всъщност романът е написан от Димитър Димов, а Талев е автор на "Железният светилник". Заради грешката феновете на Коцето се усъмниха, че изобщо е започвал да чете романа и си я е носил на плажа само за да се похвали или евентуално да си направи селфи с нея.

източник: България днес