„Откраднаха ми го от багажника на колата чрез устройство, което блокира заключващата система – т.нар. тапа. Откраднаха ми и много скъпи слънчеви очила. Двете вещи са много ценни за мен“.

Изпълнителката на „Правена съм за ръцете ти“ бързо разпраща онлайн писмо до всички колеги музиканти, които да имат едно наум, ако попаднат на някой, който продава същия модел микрофон.

Благодарение на един от тях „оръдието на фолктруда” е намерено и е върнато на притежателката си.

„С мен се свърза един колега, който ми каза, че други колеги продават същия микрофон. Те го били купили от някакви цигани. Колегата им казал, че си търся микрофона и да вземат да си ми го върнат, защото ще се засечем някъде на участие, аз ще си го позная и ще стане конфузна ситуация“, коментира Соня щастливия край.

Певицата твърди, че във въпросния ден е била доста разсеяна, не е погледнала дали колата й настина се е заключила. Апашите са успели да заглушат дистанционното управление на алармата и ключа и тя си е помислила, че е заключила возилото, докато то е останало отворено и наглеците са тършували на спокойствие, пише БЛИЦ.

„Трябва да бъдем по-внимателни, предвид напредналите технологии.