Моделката Светлана Василева, която наскоро направи сърцераздирателни признания за аборт в национален ефир в предаването "Папараци", преживя поредна драма миналата нощ.

Тя, в компанията на топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз и фолк фурията Мария, се забавлявала по женски в елитно столично заведение, пише hotarena.net.

Трите красавици съвсем логично били център на внимание, като мъжете не смеели да припарят до тях, а само им се любували отдалеч, а жените не спирали да ги молят за снимка с тях.



Някоя от фенките обаче, явно се е оказала недоброжелателка и задигнала дамска чанта от сепарето им, като "късметлийката" - жертва на обира се оказала Светлана Василева. Светлана изпаднала в ужас защото освен документите и парите й, както и луксозна козметика, която носела със себе си, за да изглежда безупречно, в чантата й имало часовник за 10 000 евро. Двете й приятелки побързали да я успокоят и уверят, че всичко ще е наред. Мегз имала вътрешен човек от управата на клуба и връзки в полицията, които моментално задействала, за да бъде намерена чантата на блондинката.

Накрая всичко завършило със щастлив край, крадлата която уж "случайно" объркала чантите била заловена още преди да напусне дискотеката. А трите красавици се успокоили и продължили да се забавляват като дори собственика на дискотеката останал на сепарето им докато си тръгнат, за да е сигурен, че всичко ще е наред.