Златка Димитрова изобличи нагъл псевдомайстор във Фейсбук, който изчезнал и не довършил ремонт в къщата, в която с любимия й Миро всеки момент ще се нанасят.

„Имаме един познат майстор, много читав човек, който ни го препоръча, с уговорката, че не го познава толкова добре. Този Радослав
трябваше да облицова стълбите в дърво. Аз бях на морето, а Миро по свои задължения, и познатият ни майстор е дал ключа на този човек. Три дни е работил и доколкото знам, не е идвал сам тук. В спалнята си бях подредила багажа и бях надписала различни пликове, като на единия имаше лепенка “Бижута“.

Какво улеснение е било явно за него. Взел е диамантен пръстен, а за ремонта бяхме му дали около 700 лева. Но въпросът не е в парите, а в това, че е недопустимо такава наглост. Това да нахлуе в спалнята ми е гнусно, като че крадци да ровят разказа за „Монитор“ плеймейтката.

Тя поясни, че няма за цел да търси популярност, нито ще подава жалба в полицията, но е получила коментари на стената си във Фейсбук, където разказа случката, от хора, които също били обрани от майстори. Бременната хубавица искала всичко да е тип-топ за бъдещата рожба, с която влиза в термин тези дни и затова потърсила отговорност от въпросния човек, който се крил от нея три седмици. Намерила го и го попитала защо й взел пръстена, а той отвърнал: “Да си го беше скрила“. „Подходихме с доверие, а ето какво се случи. Явно крадливостта е характерна за българина“, ядосва се още Черната Златка.