Актрисата Яна Маринова е със синини по краката от въртене на обръчи.

Това не е нова роля, а първото предизвикателство, с което звездата от „Фамилията” и „Стъклен дом” трябваше да се справи като участник в риалити шоуто „И аз го мога”, което стартира от вчера по Нова телевизия.

“Това, което правя е въртене на обръчи в стил хула-хоп. На пръв поглед е сложно. Но не е болезнено. Но аз се опитвам да ги въртя по различен начин - и с ръце, и с крака. И в резултат на това краката ми са целите в синини. Просто докато изпълняваш този номер, ти се удряш целият. Затова ще се появя пред камерите с клин – не обичам неестетичните неща и не искам зрителите да гледат синините. Като се събличахме в гримьорната, Симона Пейчева погледна в какво състояние са краката ми и само каза: „Сега се радвам, че вече не изпълнявам съчетания с обръч и бухалки”, обясни Яна Маринова пред „Монитор”.



Атлетичната актриса върти пет обръча накуп. Втората част от нейното предизвикателство е пак да накара един обръч да танцува, но вече като е издигната във въздуха.

Яна е готова да изпълнява всички предизвикателства, които и се поднесат от шоуто. Но като нормален човек има неща, които са й доста неприятни. На първо място това е дългото стоене под вода и после - яденето на гнусотии. За всеки един от номерата в шоуто звездите разполагат с по пет дена, за да усвоят тънкостите му. Яна работи със Софи Такиева – носителка на наградата „Икар” за най-добра циркова артистка за 2004 година.