Известният лозенски травестит Ивайло Добрев по прякор Ивон, е човекът, закопчан в Четвърто столично РПУ в събота, а не Валентин Кулагин, сподели самият гримьор. Истеричният риалити герой е провел собствено разследване на случая, като е споделил резултата само с близки приятели. Иначе кресливият Валентин обаче се притеснява да съобщи новината публично, защото се срамува от приликата си с мъж, който се облича като жена, пишат от Lupa.bg.

Веднага след като излезе новината за ареста, Кулагин побърза да публикува в инстаграм гъзарското си меню за вечеря, като се пошегува, че в пандиза явно са започнали да сервират доста качествени манджи. По въпроса за истинския арестуван обаче се таи като комунист на разпит пред Никола Гешев.

Въпросният Ивон, добре известен на ченгетата от Четвърто, е бил задържан за пореден път в Южния парк за проява на ексхибиционизъм. Ексцентричните му кожени дрехи, кльощавата фигура и изрусена косица наистина силно напомнят Кулагин. Който може да обмисли промяна на стайлинга, вместо да се сърди на колегите и минувачите, сбъркали го с кримигероя.