Компанията „Мениджмънт груп“ (ТМГ), която доскоро се грижеше за финансите на холивудската звезда Джони Деп, го обвини, че води прекалено разточителен живот, научи Cosmopolitan.

За съхранение на всичко, което си е купувал, актьорът е наел 12 склада, за които плаща месечен наем от 500 000 долара. За имуществото му се грижат 40 души, на които месечно плаща 300 000 долара.

Ексцентричният актьор харчи месечно и по 2 млн. долара за задоволяване на капризите и приумиците си. Той броил 7000 долара за закупуване на дивана, който бе използван в риалити шоуто на сестрите Кардашиян.

Всичко започна, когато Джони Деп заведе дело срещу ТМГ за изплащане на обезщетение от 25 млн. долара заради измами и небрежност. ТМГ отговори на това с насрещен иск, твърдейки, че актьорът пилее много пари за къщи, самолети и произведения на изкуството, въпреки нейните предупреждения за главоломно растящите му и все странни разходи.

Според ТМГ Джони Деп има 14 къщи, 70 китари, 45 луксозни коли, яхта на стойност 18 милиона долара, частен самолет и огромни количества скъпи вина.

Освен това актьорът похарчил 75 милиона долара за закупуване, обновяване и оборудване на 14 недвижими имоти, сред които са къщи на Бахамите, в Южна Франция и Холивуд, ферма за коне в Кентъки и няколко апартамента в Лос Анджелис.

Само полетите на частния му самолет струват по 200 000 долара на месец, а за един месец той харчи по 30 000 долара за вина от цял свят. Плюс хвърлени милиона за различни холивудски сувенири, като дрехи на Мерилин Монро и Марлон Брандо.

Талантливият иначе актьор притежава и около 200 произведения на изкуството от известни автори, пише Бгнес.

 

This is beautiful!

Публикация, споделена от Johnny Depp (@johnnydeppofficial) на