Кали, която преди седмица бе забъркана в скандал, че пее пияна по участия, продължава с провокациите. Тя пусна ново парче, озаглавено “Папая“, с което си навлече гнева на фенове. Те я обвиниха, че копира стила на Галена заради видиоклипа, част от който наистина напомня The boss. Във видеото на Кали участва и Маги Сидерова, все още с естествените си къдрици, така че за заемка е трудно да се говори. Почитателите на фолка са недоволни още, че рапът твърдо измества балканското звучене в новите песни на пайнерките и Кали не прави изключение. Някои пък отидоха по-далеч и я обвиниха, че рекламира употребата на дрога и алкохол. Не липсваха и такива, които побързаха да поздравят изпълнителката за новата песен.

На критиките Кали отговори така:  По повод негативните изказвания, държа да ви информирам, че тази песен е проект от около 2 години и никога не сме имали за цел да прилича на друга с подобно звучене. Просто стечение на обстоятелствата или съвпадение, както искате го приемайте. Относно текста: мисля, че никого не обиждам, нито провокирам към насилие или употреба на наркотични вещества, просто стил! Хубаво е да се информирате преди да изказвате мнение, в противен случай сте необективни! Имате право да не харесвате дадена песен, но да лепите етикети, да плюете и мразите (което впрочем се превърна в народопсихология на младите българи), е прекалено! Ще правя музика, която ми доставя удоволствие, а вие ако искате слушайте, ако не... има толкова много музика, която да си изберете да слушате и да сте щастливи от това! Та Тя- Музиката е за това, да ни радва а не да ни озлобява! Бъдете щастливи и поздрав с моята ” Папая” за всички, които умеят да се забавляват“, написа певицата.
След премиерата на новия си видеоклип Кали се похвали в мрежата и с още един хубав повод – заедно с любимия си мъж Влади вчера отпразнуваха 6 години от началото на своята любов.