Първият месец от годината винаги е съпроводен от вълнуващи събития и „Изборът на критиците“ е едно от тях. То е един от най-чаканите моменти в света на киното, на който почти целият звезден елит на Холивуд се събира. Ето че тазгодишната церемония вече е в историята и ни е любопитно да видим какви тоалети избраха актрисите, за да отбележат бляскавата вечер. Разбира се, мигновено почерпихме информация от британския източник „Дейли Мейл“, който успя да ни изненада с новина. Оказа се, че нашето момиче Нина Добрев не е било с най-впечатляващата визия на червения килим. Напротив, изданието я нарежда между най-зле облечените актриси заедно с красавицата Оливия Мън.

Оливия Мън

За мащабното събитие Нина Добрев бе заложила на дълга дантелена червена рокля, която според „Дейли Мейл“ е меко казано неподходяща за червения килим, тъй като не е достатъчно блестяща и зашеметяваща. Другият елемент от визията ѝ, който е подразнил естетските разбирания на редакторите, е прическата ѝ под формата на небрежен кок.
Оливия Мън наподобява по-скоро учителка по салса, отколкото звезда на червения килим. Или поне така твърди западното издание.

За отличници са обявени Никол Кидман-снимката горе, Лейди Гага и Джулия Робъртс.

Джулия Робъртс

Лейди Гага

източник:woman.bg