Чалгарката Преслава окончателно занемари външния си вид!

Безкрайните пътувания у нас и в чужбина, както и безчетните нощни участия дадоха отражение върху хигиената на изпълнителката. Феновете я обявиха за мърла, след като певицата беше изловена да излиза на сцената с една и съща рокля, и то 3 пъти поред, пише в. "България днес".

"Преслава, ти сериозно ли пееш 3 дена (а може и да са 4) с една и съща рокля? Във Флорида пя с нея, в Чикаго, и сега веднага в Пловдив. По няколко часа на нощ я носиш в задушни дискотеки, танцуваш, потиш се, супернехигиенично. Сигурна съм, че имаш повече рокли в гардероба си. В петък във Флорида беше с тази рокля, в събота в Чикаго беше и сега в сряда в Пловдив! Една и съща рокля с един и същ шев и дизайн!", коментира гневна почитателка, която е възмутена от визията на изпълнителката.

И допълни:

"Честно казано, колко рокли има Преслава в гардероба си и колко често ги сменя, не ме засяга лично мен. Просто прави грозно впечатление, не е хигиенично и е неуважение към публиката".

Разбира се, имаше и фенове, които защитиха изпълнителката, че нямала време да сменя рокли и лично се убедили, че не мирише лошо на живо и еднаквата визия по никакъв начин не се отразява негативно върху представянето й с микрофон в ръка. Чалгарката не е криела, че времето не й стига за почти нищо, тъй като постоянно е ангажирана.

Има месеци, в които тя има повече от 20 участия и не може да смогва да се наспи, камо ли да отделя време за женски прищявки. Не е ясно какво е накарало Преслава да се появява с една и съща рокля, но пред познати признала, че е изключително изморена, особено след продължителното й турне в САЩ. В продължение на малко повече от две седмици тя обикаляше градове отвъд Океана и изнасяше концерти пред българските емигранти. Едно от събитията с най-многобройна публика бе това в Чикаго, а изненадата за Преслава бе появата на нейния колега Магапаса на сцената.