Поп легендата Шер ще получи приза „икона” на официалната церемония по случай връчването на музикалните награди на сп. Billboard в Лас Вегас тази вечер.

Певицата ще се качи на сцената за една песен време, като ще екзалтира събралите се меломани с вечния си хит от 90-те – Believe. Специалното отличие ще послужи освен като признание за дългогодишния й труд, и като подарък за 71-ия й рожден ден, който Шер отпразнува ден по-рано.

„Не ми харесва да остарявам. Шокирана съм, че все още мога да тичам по сцената на моята възраст. Мислех, че ще съм умряла вече”, закачливо коментира пред Billboard звездата, която от февруари стартира във Вегас новото си музикално шоу „Класическа Шер”.

„Когато мисля за живота си, смятам, че е доста добър. Изпълнен с трудности, понякога доста щур. Имах своите върхове и падения, страхотни и тъжни моменти, като всеки един човек”, обяснява още изпълнителката на Dark Lady.

Преди нея носители на титлата „икона” са звезди от ранга на Принс, Селин Дион, Стиви Уондър и др. За музикалното оформление на церемонията тази вечер ще се погрижат още Бруно Марс, Ед Шийрън, Джон Леджънд, Ники Минаж, Дрейк и др.