След двата сезона на Big Brother, които реализира в края на миналата година, продуцентът Нико Тупарев ще зарадва зрителите с ново риалити, но този път то ще е за танци.

От пролетта зрителите на Нова ТВ ще гледат как родните звезди ще танцуват в шоуто Dancing Stars. Кои ще са VIP-овете, които ще покажат уменията си в различните музикални стилове, все още не е ясно.

Не по-малко любопитно ще бъде шоуто, което екипът на Маги Халваджиян също подготвя. Предаването "Като две капки вода" също ще се завърти по Нова телевизия. В него на сцената ще излизат известни личности – но не такива, каквито ги познаваме, а с напълно нова самоличност. Задачата им ще бъде да влязат в образа на световна музикална звезда – да придобият нейната визия и сценично поведение, да пресъздадат неговия глас и стил на пеене.

Феновете на Ники Кънчев могат да са щастливи, тъй като той отново ще се появи на екран. Този път обаче това няма да е заради нов сезон на Big Brother, а заради шоуто "Стани богат". Изданията ще бъдат благотворителни, а на стола ще седнат популярни двойки.