Черната Златка стана големият победител в сезон 2013 на „Биг Брадър Ол Старс".

След оспорвана битка с Лео, хубавицата стана любимата риалити звезда на България. Резултатът от гласуването на зрителите беше 40,1% на 59,9% за Златка.

След като научи страхотната вест, Златка я поля отново с обилна порция сълзи. Тя ревна на глас, като захлупи лицето си с ръце, като повтаряше името на Лео. „Боже, Господи, не мога да повярвам", хлипаше, паднала на колене плеймейтката. „За теб е наградата, Боби. За тебе и за паметта на баща ми", шепнеше тя, съобщава vsekiden.com

В шоуто Златка популяризира благотворителната си кауза. Тя обяви, че събира пари за Боби, който не може да ходи. Приятелят й Миро дори намекна, че Златка ще се откаже от наградата, която е луксозна кола, в полза на каузата си.

Малко преди да обяви важната новина, Ники Кънчев отправи силни думи към Златка. От една плеймейтка, ти се превърна в истинска и неповторима жена, обяви водещият. Той прочувствено сподели, че Златка е показала на всички, че човек може да се развива на всяка възраст - и на 60, и на 70 години. Кънчев похвали любимката си, че самата тя е пример за израстване благодарение на шоуто.

Златка ни научи да бъдем добри, да бъдем човеци, защити я приятелката й Кристина Патрашкова минути преди да бъде обявен резултатът.

Още снимки от финала можете да видите в нашата Галерия