Комикът Николаос Цитиридис ще бъде водещ на новото вечерно шоу на bTV, съобщиха официално от телевизията на специална пресконференция преди минути. То започва в понеделник, 27 януари и ще се излъчва от 22.30 до 23.30 часа, във времето, в което вървеше „Шоуто на Слави”. Така 25-годишният грък си направи най-хубавия подарък за рождения си ден, който ще празнува на 1 февруари. Новият водещ е роден на 1 февруари 1994 година в Атина, но прекарва само първите си 5 години в Гърция.

През август 1999г. семейството му се мести в София. Николаос е журналист по професия и 7 години работи в един от най-четените сайтове. После става стендъп комедиант и разказва смешки по клубовете. През 2019 издава книгата „За вафлите и хората", в която по комедиен начин осмива нещата от живота.

За разлика от „Шоуто на Слави“, което беше на външна продуцентска фирма, новото вечерно предаване ще е дело само на bTV. Че частната медия е взела решение именно той да застане в стола на водещия беше доста ясно намекнато още с пускането на рекламния клип за предаването, в който дегизиран като водолаз бъдещият титуляр показва буквата „Н“, с което подсказва името си. Екипът на новото предаване прави сухи тренировки още от есента, а какви са резултатите зрителите ще видят след пет дни.

снимки:инстаграм николаос цитиридис и фейсбук слави трифонов